Încă un moldovean rănit în accidentul din Kaluga va fi adus în ţară de un echipaj SMURD

Embed:

Încă un moldovean în vârstă de 20 de ani rănit în accidentul produs în apropiere de regiunea Kaluga va fi adus în ţară de IGSU. Reprezentantul SMURD va ajunge astăzi în Federația Rusă pentru a prelua pacientul și a-l readuce în țară.

Acesta va fi preluat de ofițerul IGSU și va fi transportat la Chișinău prin intermediul trenului de pe cursa Moscova - Chișinău.

Pe parcursul drumului pacientul va fi monitorizat de medicul din cadrul SMURD, care va acorda toată asistența necesară pentru ca acesta să ajungă în siguranță în Moldova.

Trenul de pe cursa Moscova - Chișinău urmează să ajungă în Capitală duminică 12 august la ora 19:17.

De pe peronul gării acesta va fi preluat de un echipaj cu ambulanță SMURD și va fi adus la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, pentru tratament ulterior.

Potrivit IGSU, bunurile materiale a persoanelor decedate și traumatizate în tragicul accident din Kaluga care se aflau în microbuzul accidentat au fost preluate de ofițerii Inspectoratului, iar rudele și apropiații le vor primi după ce vor prezinta actele de confirmare. Mai mult, o parte din ele deja au fost oferite rudelor, iar alții urmează să le primească. 

Tragicul accident produs în regiunea Kaluga a luat viața a șase cetățeni ai Republicii Moldova, iar alte 8 moldoveni au primit diverse traumatisme.

Gestionarea cazului a fost efectuată prin crearea unei celule de criză, iar Guvernul Republicii Moldova a acoperit toate cheltuielile de repatriere a cetățenilor țării noastre.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu