ÎNCĂ UN INCENDIU PUTERNIC. CENTRUL COMERCIAL LUNEDOR din Capitală, cuprins de flăcări (VIDEO/FOTO)

Embed:

(UPDATE) Incendiul a fost lichidat la ora 14:00. Nu au fost raportate victime, ci doar pagube materiale. Pentru lichidarea incendiului au intervenit 4 echipe de pompieri. Incendiul a afectat fațada clădirii care a ars în o bună măsură. 

Cauzele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

(13:35) Încă un incendiu de proporţii a izbucnit în centrul Capitalei. Este vorba de centrul comercial Lunedor, amplasat la la intersecţia străzii Ismail şi bulevardul Dmitrie Cantemir. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IGSU, Liliana Puşcaşu, la faţa locului au fost îndreptate patru echipaje ale pompierilor.

"Este vorba de clădirea unui centru comercial de pe strada Ismail. Pompierii lucrează pentru a localiza şi lichida incendiul. Din primele informaţii pe care le avem arde căptuşeala acoperişului. La această oră nu au fost raportate victime. Pompierii luptă şi la lichidarea incendiului de la strada Academiei", a declarat Puşcaşu.

VEZI ŞI: Imagini de la INCENDIUL DE PROPORŢII de la Telecentru, surprinse de martori oculari FOTO/LIVE VIDEO

PUBLIKA.MD aminteşte că un incendiu similar a avut loc în ianuarie 2016 tot în acest centru comercial, situat pe strada Ismail 98/4. 

Atunci, în urma incendiului a ars căptușeala acoperișului pe o suprafață de 60 de metri pătrați, fiind salvat restul clădirii.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu