Încă un hoţ de automobile, reţinut de oamenii legii. Ce a făcut individul cu maşinile furate (VIDEO)

Embed:

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut de oamenii legii pentru comiterea a două furturi de automobile.

Polițiştii au stabilit că individul a comis cele două furturi în perioada 10-14 februarie. Vehiculele erau parcate pe strada Miron Costin din sectorul Râșcani şi pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei, acestea fiind în stare nefuncțională. Prejudiciul estimat de proprietari constituie 27.000 lei.

În urma măsurilor întreprinse, individul a fost identificat și reținut de forțele de ordine, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

Tânărul și-a recunoscut vinovăţia, comunicând că a văzut că automobilele sunt parcate de mai mult timp, a chemat un evacuator și le-a dus la o bază pentru colectarea metalului, urmare la ce a obținut un profit. Anterior acesta s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni analogice.

Totodată, polițiștii au stabilit că individul se afla în căutare pentru o infracțiune similară, comisă în sectorul Buiucani și nu se prezenta în instanța de judecată de câte ori era solicitat.

Actualmente, tânărul este reținut pentru 30 de zile și cercetat penal pentru furt. Acesta riscă o amendă în mărime de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

loading...

Lasă un comentariu