Încă un DOCTOR FALS descoperit cum profesa în România. A intrat la liceu cu media 1.68 și s-a retras în clasa a 9-a

La Spitalul Județean Ilfov, timp de 10 ani, femeile au fost consultate, cusute și bandajate după operațiile de cezariană de Raluca Bîrsan, doctor care a făcut școala doar 9 clase și și-a inventat apoi diplomele medicale.

Verificările făcute ieri de surse din Ministerul Educației, la cererea Libertatea, expun date incredibile despre parcursul școlar al Ralucăi-Daniela Bîrsan, femeia de 30 de ani care a lucrat în ultimul deceniu ca rezidentă în Secția de Ginecologie la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, informează libertatea.ro. 

Ministrul Sănătății din România, Sorina Pintea a confirmat ieri: „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”.
Nu doar că Raluca Bîrsan și-a falsificat actul de rezidențiat și diploma de licență UMF, după cum a confirmat ieri ministrul Sorina Pintea. Nu doar că n-a dat bacalaureatul. Ea nu a susținut nici examenul de Capacitate de la finalul clasei a VIII-a, în 2003, când a terminat gimnaziul! 

Mai multe paciente care au fost operate la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, din 2016 și până în 2018 spun că „Raluca Bîrsan a fost mâna a doua în operația pe care mi-a făcut-o doctorița Dragu”.

Unele descriu cum au fost cusute de falsa rezidentă, altele, cum aceasta le-a pansat și s-a ocupat de ele în zilele următoare.

”Toate mămicile din Spitalul Județean Ilfov știau că Raluca e mâna dreaptă a doctoriței Dragu. Am avut ecografii făcute la care a asistat și Raluca. Ea mi-a închis operația de cezariană, adică ea m-a cusut”, povestește o mamă care a născut. 

Aproape întreaga activitate de la Ginecologie a Ralucăi Bîrsan în Spitalul public Ilfov, ca medic voluntar, s-a desfășurat sub supravegherea directă a doctoriței Roxana Dragu. Pacienții și personalul medical spun că „Raluca era protejata dr. Dragu”, că intra cu ea în operații și că făceau gărzi împreună. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu