Încă un derby în Divizia Naţională! Zimbru şi Sheriff se vor confrunta duminică la Chişinău

Embed:

Încă un derby în Divizia Naţională! "El Classico" al fotbalului moldovenesc, partida dintre Zimbru şi Sheriff, este capul de afiş al etapei a 27-a.

Formaţia tiraspoleană este considerată favorită în această partidă. Sheriff este liderul clasamentului, iar Zimbru se află abia pe poziţia a cincea.

"Sherifful se bate la titlu, însă noi vom juca doar la victorie, indiferent de situaţia din clasament. Cred că băieţii ştiu asta şi, împreună cu fanii care vor veni să ne susţină, să reuşim să facem un meci bun", a declarat Gheorghe Anton, căpitan Zimbru.

"Zimbru este pe un loc cinci de unde nu poate efectiv să se mişte nici în sus, nici în jos. Cred că este meciul cel mai greu al Sheriff-ului... După asta are un program care îi oferă prima şansă la câştigarea titlului. Ce ţine de Zimbru, pot să zic că ne vom apăra şansele", a spus Ştefan Stoica, antrenor Zimbru.

Statistica, la fel, nu e de partea "galben-verzilor". Zimbru a pierdut ultimele opt meciuri directe cu Sheriff jucate în Divizia Naţională. Mai mult decât atât, ultimele 2 partide s-au încheiat cu victorii categorice ale formaţiei din stânga Nistrului, echipa din capitală încasând în ele nu mai puțin de 7 goluri.

Cu toate acestea, jucătorii Zimbrului promit viaţă grea formaţiei tiraspolene care luptă pentru titlu: "Cred că în meciul care vine nu o să le dăm mari şanse. Cel puţin o să ne străduim să jucăm bine şi destul de dur. Nu le vom da voie să se distreze".

Ultima victorie a "galben-verzilor" asupra rivalilor în campionat datează de acum cinci ani.

"Aşteptăm cât mai multă lume la meci. Pentru noi e foarte important acest lucru... Sheriff este ceva special pentru noi. Această echipă merită să fie bătută de fiecare dată când vine la Chişinău şi de fiecare dată când e posibil", a afirmat Veaceslav Pâslari, vicepreşedinte Zimbru.

Derby-ul etapei se va juca pe stadionul Zimbru, duminică, cu începere de la ora 17:00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu