Încă un DECES din cauza coronavirusului în România. Bilanțul a ajuns la opt persoane, care și-au pierdut viața

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost înregistrat marți dimineață în România. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani întors din Italia și internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova.

Potrivit autorităților, el suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II, notează hotnews.ro.

Conform informațiilor transmise de Grupul de comunicare strategică, pacientul se întorsese în 7 martie din Italia împreună cu fiica sa, care se află în acest test moment în autoizolare. 

 

Bilanțul infectărilor cu coronavirus în România a ajuns la 576, cu alte 143 de cazuri noi, potrivit raportării oficiale de luni de la ora 13.00. Este cel mai mare număr de îmbolnăviri anunțate într-o zi de la apariția COVID-19 în România. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 5 ani și 76 de ani.
 
Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).
loading...

Lasă un comentariu