ÎNCĂ UN CAZ DE HĂRȚUIRE la Liceul Gheorghe Asachi. Un elev, umilit de către profesoara de franceză la o lecție deschisă

Embed:

Nu este primul caz de umilire a elevilor care îşi fac studiile la Liceul ''Gheorghe Asachi'' din Capitală, semnalat de părinţi. În luna martie a acestui an, un tată i-a adresat o scrisoare deschisă directorului instituţiei de învăţământ, Boris Volosatâi, după ce copilul său a fost înjosit de o profesoară.

Igor Moldovan a scris, în mesajul său postat pe o reţea de socializare, că băiatul său a fost umilit de către profesoara de limba franceză în faţa colegilor de clasă şi a funcţionarilor din domeniu, la o lecţie deschisă. Dascălului i s-a părut că răspunsul lui la una dintre întrebările ei a avut un substrat politic. Atunci, părinţii au fost sunaţi pe un ton grav şi invitaţi de urgenţă la şcoală. 

Potrivit lui Igor Moldovan, până la venirea lor, copilul a fost scos în faţa clasei şi i s-a spus că a făcut liceul de ruşine în toată ţara. La următoarea lecţie, profesoara i-a zis că este primul în lista ei cu cei mai răi elevi din clasă. Tatăl copilulul a mai scris că dascălul l-a făcut să plângă şi l-a pus să-şi ceară scuze.

Citește și: Fiul jurnalistei Marcela Dedin, umilit de dirigintă, amenințat cu BĂTAIA în fața liceului Gheorghe Asachi

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu