Încă un bebeluş a murit în urma incendiului de la maternitatea din Giuleşti

Un bebeluş cu arsuri, de la Maternitatea Giuleşti, a murit marţi noaptea. Astfel, numărul micuţilor morţi în urma incendiului ,de ieri, de la secţia de Terapie Intensivă a maternităţii din Bucureşti, a ajuns la patru. Şapte bebeluşi sunt internaţi în Spitalul Grigore Alexandrescu. Trei, dintre aceştia, sunt în stare critică. Procurorii români au început urmărirea penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă în acest caz.

Ambulanţele cu cei opt micuţi în stare extrem de gravă au fost conduse de poliţia rutieră ca să ajungă mai repede la spitalul Grigore Alexandrescu.

Unul dintre bebeluşii ţinuţi în viată de aparate, a murit a azi-noapte. Alţi trei micuţi sunt in stare critică. Au arsuri pe 70-80% din suprafaţa corpului şi au afectate inclusiv căile respiratorii. Alţi patru au arsuri până la 50% din suprafaţa corpului, dar sunt şi ei în stare destul de gravă.

Trei dintre micuţii aduşi la Grigore Alexandrescu, inclusiv cel carea murit azi-noapte, nu au putut fi identificaţi pentru că le-au ars până şi brăţările identificatoare pe care le purtau la mânuţe.

Alți trei copii intoxicați cu fum în urma incendiului au fost transportați la spitalul Filantropia. Tot acolo, trei dintre gravidele evacuate din maternitatea Giulești au devenit mămici.

Lasă un comentariu