Încă o victimă a exploziei din sectorul Râşcani ŞI-A PIERDUT VIAŢA

Femeia de 32 de ani în apartamentul căreia a izbucnit explozia din sectorul Râşcani a murit. Informaţia a fost confirmată pentru Publika TV de doctorii de la Insitutul de Medicină Urgentă, acolo unde era internată pacienta.

Ea a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi a suportat mai multe operaţii, dar, în ciuda eforturilor medicilor, s-a stins pe patul de spital. 

"Pacienta care a avut de suferit în urma deflagraţiei  produsă în sectorul Râşcani al Capitalei a decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa. Pe tot parcursul internării în secţia de reanimare femeia s-a aflat în stare gravă, conectată la respiraţie artificială", a menţionat Cristina Gorea, purtător de cuvânt la IMU.

PUBLIKA.MD aminteşte că deflagraţia din 6 octombrie a mai luat viaţa a patru oameni, inclusiv a unui copil de doar patru ani. Potrivit informaţiilor pompierilor, explozia din blocul cu 21 de etaje s-a produs din cauza unei butelii cu gaz.  

Totodată, viceprimarul Nistor Grozavu a anunţat că blocul unde a avut loc explozia este pregătit pentru lucrările de reparaţie. Potrivit lui, reabilitarea apartamentelor distruse va dura până la şase săptămâni, deoarece planşeele vor trebui instalate foarte atent. 

Nistor Grozavu a mai declarat că ascensorul pentru locatari va fi reabilitat până miercuri, iar liftul marfar nu va fi inclus în reparaţie, deocamdată, deoarece prezintă pericol. De asemenea, în următoarele zile va fi restabilit şi sistemul de încălzire în tot blocul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu