Încă o achiziție la Sheriff Tiraspol! Noul fundaș s-a antrenat alături de echipă în condiții extreme

Embed:

Sheriff Tiraspol a mai transferat un jucător în cantonamentul din Turcia! Conform presei din Bosnia, campioana Moldovei a semnat cu fundaşul Amer Dupovac.

Sheriff a avut parte şi de antrenamente extreme în Turcia, pe o ploaie torenţială.

Condiţiile meteo nevaforabile din Turcia au dat peste cap programul de pregătire al campioanei Moldovei, Sheriff Tiraspol.

Antrenamentul de dimineaţă a fost anulat, iar jucătorii s-au pregătit în sala de forţă. Seara însă s-au antrenat în condiţii extreme, pe o ploaie torenţială cu grindină.

"Nu este o problemă pentru noi. Înainte de a ajunge aici ştiam că putem avea astfel de surprize şi am pregătit planul A şi planul B", a declarat antrenorul Sheriff, Zoran Zekic.

La antrenamentul extrem a participat şi noua achiziţie a Sheriff-ului, mijlocaşul spaniol Airton Monroy. Fotbalistul care a fost coleg la Atletico Madrid cu David De Gea şi Koke, a declarat că se adaptează încă la noua sa echipă. 

"Trebuie să mai lucrez un pic pentru a ajunge la nivelul colegilor. Echipa s-a antrenat câteva săptămâni la Tiraspol, iar eu am început pregătirile alături de ei abia aici, în Turcia. Trebuie să muncesc pentru a fi în rând cu ei", a spus mijlocașul Sheriff, Aitor Monroy.

Totodată, Sheriff Tiraspol l-a transferat pe fundaşul Amer Dupovac, fostul căpitan al formaţiei Sarajevo. Presa din Bosnia a scris că fotbalistul, în vârstă de 23 de ani, a semnat cu Sheriff un contract valabil pe doi ani şi jumătate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu