Încă nu aţi decis unde veţi merge în vacanţă? IATĂ ofertele agenţiilor de turism

Embed:

Dacă nu v-aţi hotărât încă unde mergeţi în vacanţă, nu rataţi o expoziţie specializată, inaugurată astăzi în Capitală. Zeci de companii din industria hotelieră şi cea a turismului promit oferte extrem de atractive.

Reprezentanţii companiilor de turism spun că au oferte pentru toate buzunarele. "Preţurile, de fapt, încep de la 199 de euro, 129 de euro, dacă vorbim doar de cazare, cu transport, fără mese incluse. Sau facem cazare cu mese incluse, fără transport. Bine, încep de la 129 de euro şi limită de mii de euro, pentru lux", a menţionat Cătălina Adam, directorul unei companii de turism.

"Cele mai importante destinaţii sunt Turcia, Bulgaria, Grecia. Anul acesta avem o destinaţie nouă, pe care o promovăm. Este vorba despre Spania. În perioada expoziţiei, precum şi până la sfârşitul lunii aprilie, turiştii beneficiază de reduceri de circa15-20 la sută", a spus Victoria Gonţa, managerul unei agenţii de turism.

"Cel mai atractiv sejur este cel cu autobuzul. Şase nopţi de cazare, transport asigurat, ghid în limba rusă. Trei excursii ce implică vizitarea munţilor Olimp, Meteora şi Sfântul Munte Athos", a enumerat Olga Plis, managerul unei firme de turism.

Dacă unii dintre cei care au vizitat, astăzi, expoziţia au găsit oferte potrivite pentru buzunarul lor, alţii s-au declarat dezamăgiţi. Iată ce au spus oamenii:

"Cele mai bune preţuri au fost în ianuarie, februarie. Acum, deja, în aprilie, nu sunt reducerile care au fost atunci."

"Vrem să vedem Bulgaria. Cred că am găsit deja o ofertă potrivită. Preţurile sunt accesibile."

"Bazele de odihnă din Turcia. Foarte plăcut, destul de amenajate, condiţii la nivel. Se poate de odihnit."

Expoziţia "Tourism. Leisure. Hotels", care este la a 18-a ediţie, se va încheia duminică.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu