Încă două trenuri vor merge spre Moscova, iar numărul vagoanelor va fi suplimentat

"Calea Ferată din Moldova" va majora numărul de vagoane cu aproximativ 40 unităţi în perioada 20 decembrie 2012- ianuarie 2013. Totodată, în perioada 26-31 decembrie, vor fi introduse pe linie două trenuri suplimentare pe direcţia Moscova-Chişinău.

Este vorba despre trenurile Chişinău-Moscova şi Chişinău-Sankt-Petersburg. Decizia a fost luată după ce în luna curentă numărul de călători veniţi din Federaţia Rusă s-a majorat cu 50 de procente.  

Conform orarului, primul tren va porni din capitala Federaţiei Ruse la ora 01.16, va trece tranzit prin Cuciurgan- Bender, şi va ajunge la destinaţie a doua zi, la ora 04.34.

Al doilea tren va porni tot la data de 26 decembrie, la ora 14.19, va trece tranzit prin Moghiliov-Podolski-Ocniţa, şi va ajunge la Chişinău pe data de 27 decembrie, la ora 20.10. Trenurile şi vagoanele suplimentare vor fi puse pe linie şi pe 7 şi 14 ianuarie.

În ceea ce priveşte fluxul de călători ai cursei Chişinău – Bucureşti, "Calea Ferată din Moldova" va mări numărul de vagoane doar dacă  vor fi mai mul'i pasageri.

Preţul biletelor pentru rutele Chişinău-Moscova, pe teritoriul ţării noastre, înaintea sărbătorilor de iarnă nu se va scumpi. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu