Încă două şedinţe de Parlament anulate MARIAN LUPU ARE ARGUMENTE

Embed:

Şedinţele Parlamentului din această săptămână nu vor avea loc. Preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, a declarat că sala de şedinţe va fi ocupată.

"Colegii noştri de la ministerul Mediului au solicitat sala de şedinţe a Palatului Republicii pentru a desfăşura acolo Aniversarea a X-a a Convenţiei Aarhus. Noi am discutat despre aceasta la şedinţa Biroului permanent al Parlamentului şi am decis să cedăm sala", a menţionat Lupu.

În context, preşedintele Legislativului consideră că nu este bine ca deputaţii să se întrunească în şedinţă fără ca, înainte de aceasta, să se întrunească Consiliul AIE. "Am vrut să ne întâlnim azi, însă liderul PLDM, Vlad Filat, şi-a exprimat indisponibilitatea de a participa până la sfârşitul săptămânii. Deja ne vom întâlni atunci şi vom stabili priorităţile pentru şedinţele plenare din săptămâna viitoare", a menţionat Lupu.

Precizăm că în această săptămînă, reprezentanţii a 43 de guverne şi Uniunii Europene se vor întruni la Chişinău pentru marcarea celei de a X-a aniversari de la intrarea în vigoare a acordului internaţional de pionierat - Convenţiei Aarhus, instrumentul internaţional global de bază în domeniul mediului şi drepturilor omului.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu