Încă două persoane au fost omorâte în timpul unor noi violenţele din Venezuela

Embed:

Doi studenţi au fost împuşcaţi mortal în Venezuela în timpul protestelor faţă de preşedintele Nicolas Maduro. Familiile celor doi tineri sunt sfâşiate de durere. Numărul oamenilor care au decedat în timpul manifestaţiilor de stradă din ţara sud-americană a ajuns la 22.

Moartea celor doi tineri a amplificat violenţele stradale din oraşul San Cristobal. Unul dintre studenţi avea 24 de ani şi a murit după ce a fost împuşcat mortal în piept de către poliţişti.

"Cred că merităm să trăim în pace, să ne pregătim pentru un viitor mai bun. Nu merităm să ne omoare în stradă ca pe nişte animale, pentru că aşa l-au omorât pe el", a declarat o protestatară.

Protestele din Venezuela continuă pentru a doua lună consecutiv. Oamenii protestează faţă de rata înaltă a criminalităţii şi a şomajului şi faţă de condiţiile precare de viaţă. Protestatarii acuză forţele de ordine de violenţă, în timp ce preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, consideră că manifestaţiile fac parte din încercările Washington-ului de a destabiliza situaţia din Venezuela.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu