Inaugurarea scuarului cu vedere panoramică din sectorul Ciocana întârzie. Cine se face vinovat

Embed:
Scuarul cu vedere panoramică din sectorul Ciocana urma să fie inaugurat în 22 august, doar că muncitorii nu par să se grăbească să finalizeze lucrările. Echipa Publika TV a ajuns pe şantier la ora 11:00, când cei responsabili de amenajarea terenului de joacă se odihneau la umbră, aşteptând o maşină de ciment. Aceasta aşa şi nu a venit în cele două ore cât a durat realizarea reportajului.

"- Şi altceva nu aveţi de făcut decât să aşteptaţi maşina cu ciment? - Da, să mâncăm, să dormim", a spus un muncitor.

O altă echipă de muncitori părea mai dornică de muncă, doar că fără mare succes. Aceştia se certau cum să fixeze corect băncile:

"- Dar ce legătură are această scândură aici? - Nu trebuie aceasta. - Uite buturuga. - Nu trebuie, acesta este scaun. - Ce să facem? - Acuş întreb băieţii ce să facem, că iar vom învârti de 500 de ori în zadar". 

Între timp pe şantier a ajuns şi pretorul sectorului Ciocana, Sinilga Școlnic. Iniţial, trebuia să ofere un interviu despre proiectul de succes, în plină desfăşurare, dar când a văzut cum stau lucrurile, s-a răzgândit.

"Eu ofer interviuri pozitive, dar interviuri că de ce, nu ştiu ce, nu. Îl chemăm pe domnul Moşneaga, care este antreprenor şi discutăm cu el de ce se întârzie", a menţionat Sinilga Școlnic, pretor sectorul Ciocana al Capitalei.

Ulterior după o inspecţie, pretorul a aflat de ce scuarul nu a fost inaugurat la timp.

"- Dvs. nu aţi ştiut dacă se întârzie darea în exploatare, asta este întrebarea. - Din start v-am spus terenul va fi dat în exploatare, acest parc mai târziu, sunt nevoie de lucrări suplimentare la proiect. - Aţi ştiut că întârzie darea în exploatare? - Deci, vă mai explic. - Da sau nu? - Eu v-am răspuns la întrebarea pe care mi-aţi acordat-o, o zi bună vă doresc", a declarat Sinilga Școlnic,

Pentru că pretorul a refuzat să mai ofere declaraţii, nu am aflat de ce parcarea prevăzută în proiect nu a fost construită. De asemenea, unii piloni de electricitate instalaţi recent stau înclinaţi, iar câteva coşuri de gunoi au fost deja furate. Prin urmare, scuarul ar putea fi finalizat abia la mijlocul lunii septembrie.

"Fură. Fură toţi, începând cu cei din clădirea Parlamentului şi până la cei din Preşedinţie. - De asta întârzie lucrările? - Da, din cauza asta întârzie toate lucrările", a precizat un muncitor.

Pentru amenajarea scuarului panoramic Primăria Capitalei a alocat trei milioane de lei.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu