ÎNAPOI LA ȘCOALĂ PENTRU O ZI. Cum au fost surprinși fotbaliștii de la clubul Paris Saint Germain

Embed:
Fotbaliștii clubului Paris Saint Germain au revenit la școală. Julian Draxler și Abdou Diallo au petrecut o zi alături de elevii unei școli cu profil sportiv din Paris. Fotbaliștii campioanei Franței au jucat fotbal alături de copii, au făcut poze și au oferit autografe tuturor doritorilor. La finalul evenimentului copiii au primit și cadouri din partea clubului Paris Saint Germain.

"A fost o zi minunată. Copiii au fost foarte fericiți. Aș fi vrut și eu să fi avut asemenea surprize, pe atunci pe când eram elev. Am fost bucuros să joc alături de acești copii", a spus Abdou Diallo, fundaș Paris Saint Germain.

Paris Saint Germain va juca sâmbătă seară, pe teren propriu, cu Racing Strasbourg, într-o partidă din etapa a cincea a campionatului Franței. După 4 etape disputate în Ligue 1, discipolii lui Thomas Tuchel conduc clasamentul, cu 9 puncte la activ.

După partida cu formația din Alsacia, parizienii se vor confrunta pe teren propriu cu Real Madrid, într-o partidă din grupa A a Ligii Campionilor.

Meciul de la Paris este programat pentru 18 septembrie și va fi televizat în direct de CANAL 3, cu începere de la ora 22:00.

Lasă un comentariu