Înainte de Mondialul din Brazilia, Naţionala Angliei se adaptează la clima ecuatorială din Miami

Embed:

Cu 12 zile înainte de primul meci de la Mondial, naţionala Angliei a plecat la Miami. Englezii speră să reuşească să se adapteze la condiţiile meteo care îi aşteaptă în Brazilia şi care sunt asemenănătoare cu cele din Florida. În rest, jucătorii spun că sunt mai pregătiţi ca niciodată pentru turneul final din această vară. 

Echipa lui Roy Hodgson face la Miami ultimele pregătiri pentru turneul final din Brazilia. Astfel, jucătorii speră să se acomodeze cu căldura şi umiditatea care îi aşteaptă la meciurile de la Campionatul Mondial, care va începe pe 12 iunie.

"Cel mai important lucru acum este acomodarea. Mă refer la umiditate, deoarece căldura nu este cea mai mare problemă cum am mai spus. Dimineaţa facem un antrenament de o oră şi e destul greu. Aşadar, asta contează cel mai mult acum. Pentru ca, atunci când vom ateriza în Brazilia, sâmbătă sau duminică, să nu fie un şoc pentru noi", spune jucătorul Ben Foster.

James Milner: "Continuăm pregătirile pentru turneul final, am avut câteva şedinţe de analiză tactică, am încercat să studiem toate detaliile care ne-ar putea ajuta în timpul meciurilor. Acum suntem în Miami şi încercăm să ne adaptăm condiţiilor pe care le vom avea în Brazilia. Este o pregătire perfectă şi nu cred că am fi putut face mai bine decât atât."

Naţionala Angliei are programat primul meci de la Mondial la Manaus pe 14 iunie, împotriva Italiei

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu