Înainte de moarte, Steve Jobs era păzit de poliţie

Cu o săptămână înainte de decesul lui Steve Jobs, oficiali ai securităţii Apple s-au întâlnit cu poliţia din Palo Alto, California. Aceştia au dorit să-i înştiinţeze pe oamenii legii că Jobs este pe moarte. Despre aceasta a anunţat un purtător de cuvânt al departamentului de poliţie din regiune, potrivit wall-street.ro. Dupa întâlnire, poliţia a decis să plaseze patrule în zona locuinţei fostului director executiv Apple, imediat ce au aflat de la companie de deces.

"Este normal ca poliţia şi Apple să lucreze împreună în astfel de cazuri. Dacă te gândeşti la cine a fost Steve Jobs şi contribuţia adusă lumii, oamenii ar fi putut să vină în mase la casa lui", a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei, Sandrei Brown.

În ciuda averii estimate la 7 miliarde de dolari, Steve Jobs a ales să locuiască într-o locuinţă modestă, pe o stradă publică, deschisă traficului auto şi pietonilor.

Patrulele poliţiei nu s-au dovedit însă necesare, dupa decesul lui Steve Jobs venind doar circa 40 de oameni la locuinţa sa. Oameni s-au strâns la magazinele Apple din întreaga lume şi au lăsat mesaje de condoleanţe şi simpatie pe Internet.

Jobs şi-a dat demisia din funcţia de director executiv al Apple pe 24 august şi a murit pe 5 octombrie. În 2003, Jobs a fost diagnosticat cu tumoare şi a suferit un transplant de ficat în 2009

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu