În zi de DOLIU, e SĂRBĂTOARE şi răsună muzica la Comrat

Şeful statului Igor Dodon, împreună cu deputaţii PSRM a mers astăzi la Comrat unde împreună cu bașcanul Irina Vlah a participat la "ceremonia solemnă de depunere a florilor la Complexul memorial cu ocazia aniversării a 75-a de la eliberarea orașului de sub ocupația fascistă, marcată în ziua de 23 august.", se anunţă într-un comunicat de presă al Preşedinţiei. 

Şeful statului a declarat că este ferm convins "că cei care nu respectă trecutul nostru, nu au viitor, iar eroismul inegalabil al strămoșilor noștri în anii Marelui Război pentru Apărarea Patriei trebuie să servească drept model de bărbăție și de perseverență pentru generația tînără."

PUBLIKA.MD aminteşte că astăzi, potrivit unei decizii de Guvern, în Republica Moldova a fost anunţată zi de doliu. Cabinetul de miniştri a declarat zi de comemorare a victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare, iar cu acest prilej în toate localitățile, precum și în misiunile diplomatice și consulare ale Republicii Moldova de peste hotare va fi arborat în bernă drapelul de stat. 

CITEŞTE ŞI: STOP CADRU! În timp ce Guvernul Sandu coboară drapelul în bernă, muncitorii lui Dodon instalează scena pentru concert (FOTOREPORT)

Lasă un comentariu