În Vinerea Mare, în nordul țării va ploua, iar în centru și sud cerul va fi variabil. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, la nord va ploua, iar în centrul şi sudul ţării vom avea parte de cer variabil. Vântul va sufla slab din Sud-Est. La Briceni și Soroca vor fi 12 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult.

La Orhei mercurul din termometre va indica 14 grade, iar la Tiraspol vor fi 15 grade. La Leova se vor înregistra 16 grade, iar la Cahul şi Comrat maxima va fi de 17 grade.

La noapte, în Chişinău, se vor înregistra nouă grade Celsius. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi maxime de 15 grade Celsius. În următoarele zile, vom avea parte de vreme cu caracter variabil, cu maxime de până la 20 de grade

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid sunt prognozate 20 grade celsius, iar la Paris va fi cu un grad mai mult. La Londra mercurul din termometre va urca până la 15 grade.

La Berlin se vor înregistra 12 grade Celsius, iar la Roma vor fi 22 grade în termometre. La Viena şi Belgrad maxima va fi de 14 grade, iar La Praga şi Varşovia de 11 grade Celsius. La Budapesta mercurul din termometre va indica 16 grade, cu cer senin.

La Atena se aşteaptă maxime de 20 de grade. În capitala Turciei vor fi 24 grade, iar la București sunt prognozate 19 grade. La Kiev vor fi 16 garde, iar la Moscova termometrele vor înregistra nouă grade cu plus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu