În următoarele zile vom avea parte de vreme frumoasă

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil, în partea de nord a ţării sunt posibile ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 25 de grade, iar la Bălţi se vor înregistra 26 de grade Celsius. La Orhei se aşteaptă 27 de grade, iar la Tiraspol şi Leova se anunţă 29 de grade Celsius. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 30 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 17 grade, iar mâine se aşteaptă 29 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menține caldă, însă vor cădea ploi cu descărcări electrice. Ziua, maximele vor oscila între 26 şi 29 de grade, iar noaptea termometre vor indica între 14 şi 17 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 27 de grade, la Paris şi Berlin se vor înregistra 18 grade, iar la Roma va fi cu un grad mai mult. La Londra se aşteaptă 16 grade, în timp ce la Viena se anunţă 13 grade Celsius. La Praga şi la Varşovia, vor fi valori de până la 15 grade, pe când la Budapesta şi la Belgrad sunt prognozate 21 şi, respectiv, 24 de grade Celsius. În capitala României, la Atena şi la Moscova maxima va ajunge la 28 de grade. La Ankara va fi vreme caldă, se vor înregistra 33 de grade, iar la Kiev temperaturile nu vor depăşi 26 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu