În ultimii doi ani am început să simt că lucrurile se pot mișca în direcția bună. Ce mesaj a transmis Vlad Plahotniuc

S-a implicat în politică pentru că Moldova trebuie să evolueze mai repede, iar afacerile ar trebui făcute într-un mediu mai sănătos şi competitiv. Nu în ultimul rând, Vlad Plahotniuc a transmis un mesaj de felicitare tutor cetăţenilor cu ocazia Zilei Independenței.

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, le-a urat tuturor moldovenilor, La mulți ani!

"În primul rând, aș vrea să le spun cât de bine înțeleg că Republica Moldova, după 27 de ani, nu este încă la nivelul la care și-ar dori să fie țara lor. Când nu eram politician, eu tot aveam așteptări ca țara mea să evolueze mai repede, să pot face afaceri în siguranță, într-un mediu mai sănătos, mai competitiv. M-am implicat în politică tocmai pentru a încerca să impulsionez această evoluție și mărturisesc că în primii ani nu prea am reușit mare lucru, din cauză că toată clasa politică era mai mult angrenată în bătălii politice.

Abia în ultimii doi ani am început să simt că lucrurile se pot mișca în direcția bună, însă procesul este abia la început. Mi-aș dori să le insuflu multă speranță moldovenilor și optimism. Eu cred că oriunde s-ar afla moldovenii noștri, ei au motive să sărbătorească pe 27 august un lucru extrem de important – Republica Moldova este o țară cu adevărat independentă, iar ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 27 de ani nu a putut fi dărâmat de nimeni, deși încercările în acest sens nu au fost puține. Țara, ca și mama, o iubim nu doar pentru că este frumoasă, ci pentru că este a noastră, ne-a dat viață și posibilitate să ne dezvoltăm. Datoria noastră este să-i fim recunoscători și să-i dorim tot binele, să muncim pentru asta. La mulți ani, tuturor cetățenilor, tuturor moldovenilor. La mulți ani, Moldova!", a comunicat  președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu