În ultimele 24 de ore, în ţară s-au produs 30 de accidente rutiere, dintre care două sunt grave

Două accidente grave s-au produs, în ultimele 24 de ore pe drumurile din ţară. Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost implicate într-un accident rutier produs pe traseul Ungheni - Bărboieni. Iar un tânăr de 25 de ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat cu maşina. Nenorocirea s-a produs în apropierea satului Găleşti din Străşeni. 


Potrivit poliţiei, tânărul a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. Victima s-a ales cu multiple traumatisme şi a fost transportată la spitalul raional şi a fost internat la reanimare.

Peste câteva ore, alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident produs pe traseul Ungheni - Bărboieni. Din cauza neatenției, conducătorul auto, în vârstă de 19 ani, a derapat de pe traseu. Potrivit poliţiei, şoferul nu era în stare de ebrietate. El va fi sancţionat în funcţie de gravitatea leziunilor provocate pasagerilor.

În ultimele 24 de ore, în Capitală, au avut loc 30 de accidente rutiere. În sectorul Râşcani un troleibuz de pe linia 24 plin cu pasageri a fost lovit aseară de un autoturism. Totul s-a întâmplat pe strada Alecu Russo când şoferul automobilului a încercat să depășească o altă mașină şi s-a izbit violent în troleibuz. Şoferul automobilului, în vârstă de 43 de ani, a încercat să depăşească un alt vehicul şi din această cauză nu a mai putut evita troleibuzul care staţiona în faţă.

"Stăteam pe loc și atât, cineva s-o pălit în mine. O vrut să iasă la depășire la BMW și s-o lovit în mine.", a spus şoferul troleibuzului.

Taxatoarea spune că totul s-a întâmplat pe neașteptate, iar cel mai mult s-au speriat pasagerii.

"Am simțit o izbitură dar am dovedit să ieșim din troleibuz, adică răniți nu-s. O fost lume. Au fost transportați în alt troleibuz.", a zis taxatoarea.

Şoferul care va fi găsit vinovat de producerea accidentului riscă o amendă de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare.

Iar în sectorul Buiucani trei automobile s-au ciocnit în lanţ. Unul dintre şoferi a intrat într-un automobil care trecea la verde şi l-a proiectat într-o maşină care staţiona. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

"Pe Alba-Iulia se deplasa automobilul Golf Volkswagen, numere lituaniene, pe strada Paris se deplasa Mitsubishi Outlander şi tot pe strada Paris staţiona Şkoda. Ambii treceau la verde, s-au întâlnit în mijlocul intersecţiei, după care cel de-al doilea a fost proiectat în al treilea, ce staţiona.", a declarat poliţistul Roman Chirca.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului rutier riscă şase puncte de penalizare şi amendă de 1 500 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu