În țara lui #șîeu, în comuna Șieu autoritățile au asfaltat zăpada. „Dacă se constată că e în regulă, e bine, dacă nu, îl scoatem" (VIDEO)

Embed:

Autoritățile locale din comuna Șieu, județul Bistrița-Năsăud, au decis, zilele trecute, să toarne asfalt pe un drum din satul Ardan (care aparține de respectiva comună), chiar în timp ce ningea, transmite Digi24.ro.

Imaginile, surprinse de localnici și postate pe Facebook, arată mașini ale unei firme de construcții care toarnă asfalt în timpul unei ninsori abundente.
 
Primarul comunei Șieu, Ion Sebastian Cifor, a declarat, pentru Digi24.ro, că știa că avea să ningă, dar abia după șapte seara, conform prognozelor pe care le avea la dispoziție, în condițiile în care echipele de muncitori au fost surprinse de ninsoare în jurul orei două după-amiaza.

„Am sunat la stație, să oprească mașinile. Din păcate, două mașini erau deja încărcate și pornite spre noi”, a declarat primarul.

Autoritățile și muncitorii au decis să toarne asfaltul, chiar și în aceste condiții, „că nu mai aveam ce să facem, decât să aruncăm încărcătura în pârâu, în vale”, după cum s-a exprimat primarul Cifor.

Lucrările au fost sistate până la primăvară, iar drumul este, conform edilului local, „ținut sub monitorizare” pentru a vedea „ce se întâmplă cu asfaltul”.

loading...

Lasă un comentariu