În sezonul viitor în Divizia Naţională vor evolua cel mult 12 echipe

Embed:

Este oficial! În sezonul viitor în Divizia Naţională vor evolua cel mult 12 echipe. Nici una dintre cele trei formaţii care au solicitat Licenţa Naţională: Ursidos, Intersport şi Dinamo-Auto, nu au contestat refuzul federaţiei de a le acorda licenţă, şi vor evolua şi în continuare în Divizia A.

Doar 12 echipe au dreptul să joace sezonul viitor în Divizia Naţională. Ursidos, Intersport şi Dinamo-Auto nu au contestat decizia Comitetului de licenţiere a FMF, care în urmă cu o săptămână a refuzat acordarea licenţei naţionale acestor trei echipe. Termenul limită în care cluburile Diviziei A puteau face acest lucru a fost luni, 27 iunie.

În urma zvonurilor care se vehiculează în jurul Olimpiei Bălţi, privind desfiinţarea echipei, care nu se mai antrenează de o săptămână, în sezonul următor eşalonul superior al fotbalului moldovenesc ar putea avea chiar 11 echipe şi nu 12. În cazul în care acest lucru se va adeveri s-ar repeta situaţia din sezonul 2008-2009, când Politehnica Chişinău s-a desfiinţat şi în Divizia Naţională au rămas 11 echipe, iar campionatul s-a jucat în trei tururi cu un total de 30 de etape.Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu