În sectorul Buiucani al Capitalei a fost lansat un cinematograf în aer liber. Accesul publicului este gratuit

Embed:

Veste bună pentru amatorii de film din Capitală. Cinematograful de Vară din parcul sectorului Buiucani a fost lansat duminică seara. Filmele vor fi difuzate de două ori pe săptămână la ora 20:30.

Startul evenimentului a fost dat la ora 20:00. Iubitorii de film s-au putut bucura de o proiecție specială. Oamenii au urmărit filmul "Tenis cu moldovenii".

"Îmi pare o idee originală. Mă bucură inițiativa acestor tineri, care au dat dovadă de mult curaj. "

"Susțin ideea. Îmi place foarte mult. Cred că va avea succes."

"Eu țin minte acest cinematograf, căci sunt din zonă. Țin minte că era o dărâmătură. Acum chiar arată foarte bine. Cu investiția care s-a făcut aici a ieșit o minune."

Cei mai impresionați au fost copiii prezenți la lansarea cinematografului.

"M-a impresionat cum au amenajat locul. Dintr-un loc vechi au făcut ceva mai nou. M-a impresionat ecranul. Înainte era doar o hârtie."

"E foarte frumos amenajat, anume cum e pictat. Este foarte interesant."

Accesul publicului va fi gratuit. Autorii proiectului s-au arătat bucuroși că, în sfârșit, au reuşit să încheie lucrările de reconstrucţie, care au costat aproape 8 mii de euro.

"În viitor o să mai facem niște lucrări de amenajare. În linii generale am realizat proiectul. Blocul acesta sunt sigur că este vizitat des și este un succes pentru noi și pentru comunitatea din sectorul Buiucani", a spus autorul proiectului Nicolai Kirnev.

Cinematograful are o capacitate de 100 de locuri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu