În scurt timp, Nissan va dezvălui concurentul său pentru Volkswagen Golf şi Ford Focus

Pe 20 mai 2014, Nissan va dezvălui în mod public un nou membru al familiei, un model de segment C. Se crede că va avea numele Pulsar, scrie promotr.ro.

În momentul în care prima generaţie Nissan Qashqai a debutat în Europa, cei de la Nissan au considerat că e mai bine pentru Almera să ia o pauză, pentru a-i lăsa loc crossoverului să se desfăşoare în voie. Acum, după debutul celei de a doua generaţii Qashqai,  producătorul nipon a reconsiderat poziţionarea modelelor din gamă şi s-a hotărât să readucă în segmentul C un hatchback. 

Noul model se va numi Pulsar - un nume cu istorie bogată în istoria producătorului şi care a apărut încă din 1978. Pulsar s-ar putea să nu-ţi fie atât de cunoscut, însă, deoarece în Europa s-a exportat ca Almera de primă generaţie. Ulterior, Pulsar a fost înlocuit de Bluebird Sylphy, care s-a comercializat în Europa ca Almera (generaţia secundă).

În Australia, numele Pulsar a apărut în 2014 sub formă de hatch, ca o continuare a lui Nissan Tiida (care, la rândul lui, apăruse în 2004 ca înlocuitor al lui Pulsar / Almera).

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu