În Rusia, un Bentley Continental GT a fost "vopsit" cu ciment (FOTO)

O maşină de lux din Rusia a fost "victima" unui incident neplăcut. Peste caroseria vehiculului a fost vărsată o cantitate imensă de beton, scrie autostrada.md.

Incidentul a avut loc în acel moment când muncitorii încercau să ridice mixerul de beton. Așa cum cele mai trăsnite întâmplări au loc în Rusia, și de această dată vorbim despre aceiași țară: tot cimentul a fost vărsat întâmplător de la o înălțime de 15 metri.

Automobilul de model Bentley Continental GT s-a ales cu portbagajul deformat și cu farurile spate deteriorate, iar cel mai trist pentru stăpânul automobilului este faptul că materialul a reușit să se usuce, ceea ce înseamnă că nu mai poate fi spălat doar așa, ci este necesară o procedură de reparație consistentă.

Stăpânul automobilului, despre care se spune că este directorul general al unui centru de producție, a menționat că nu doar GT-ul a avut de suferit, ci și mai multe costume scumpe, care se aflau în acel moment în interiorul automobilului. Suma necesară pentru reparația automobilului urmează să fie calculată de compania de asigurări.

Pozele cu automobilul "vopsit" în ciment au fost publicate pe pagina de Facebook a stăpânului automobilului, fiind însoțite de un comentariu care, oricât de tragică ar părea situația, nu era lipsit de simțul umorului. "Astăzi am fost părăsit de prietenul meu apropiat, care a decedat sub o tonă de ciment. Dormi în pace, iubitul meu Bentley, dormi sub ciment!" – a scris stăpânul coupeului avariat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu