În România se va contrui un imobil de 155 de metri. Va fi cea mai înaltă clădire din ţară

În primăvara acestui an vor începe lucrările pentru cea mai înaltă clădire din România care va avea 155 de metri și se va realiza printr-un proiect multifuncțional în Timișoara, România.

Clădirea va avea trei corpuri de birouri clasa A, cu o suprafață totală de 73.000 mp, printre care și un imobil înalt de 155 de metri, care ar urma să fie cea mai înaltă clădire din țară.

Clădirile vor fi construite în apropierea Iulius Mall, sub brandul United Business Center și vor fi finalizare în cel mult un an și jumătate.

Openville va fi un centru urban activ, care va crea o experienţă unică în regiune: va reprezenta cel mai bun loc din oraş în care să lucrezi şi o destinaţie aparte de socializare şi relaxare, unde te poţi recreea, fie la cumpărături, restaurante şi cafenele, fie în aer liber, în parcul de 55.000 mp. Aceste trei clădiri de birouri noi, cu termen de livrare între 12 şi 18 luni, împreună cu UBC 2, inaugurată în luna ianuarie, şi UBC 1, care urmează a fi finalizată în această vară, reprezintă prima fază de dezvoltare a ansamblului Openville şi vor forma principalul centru de business din vestul ţării, a declarat preşedintele companiei Iulius, Iulian Dascălu, conform descopera.ro.

Cea mai înaltă clădire în acest moment din România este Sky Tower din Floreasca București, cu 137 de metri, iar Palatul Parlamentului măsoară 86 de metri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu