În preajma Crăciunului, Prințul William și Kate Middleton au organizat un eveniment dedicat familiilor militarilor la Palatul Kensington

Eveniment emoţionant găzduit de Ducele şi Ducesa de Cambridge la Palatul Kensington. În preajma Crăciunului, prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton au organizat o festivitate pentru familiile personalului Forțelor Aeriene Regale.

Cuplul regal a dat dovadă că sunt o gazdă ospitalieră. Împreună cu oaspeţii de la Palat s-au jucat, au pregătit deserturi şi au discutat cu soţiile militarilor britanici. Soţia ducelui şi-a exprimat recunoştinţa faţă de cei care-şi sacrifică viaţa, dar şi momentele petrecute alături de cei dragi chiar şi de sărbători.

"N-am uitat ce am simţit atunci când William a plecat în misiune în Falklands sau era implicat în operaţiuni de căutare ori salvare. Dar e mai greu să-mi imaginez prin ce treceţi ştiind că soţul e plecat departe, mai ales în perioada Crăciunului sau în acele ocazii speciale pentru familie", a declarat Kate Middleton, ducesa de Cambridge.

Tot cu ocazia Crăciunului, Ducii de Cambridge se vor deplasa la o bază aeriană din Cipru, unde se vor întâlni cu militarii britanici de acolo şi vor împărţi daruri.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu