În Post cu gândul la nuntă. Ultimele TRENDURI în materie de organizare a ceremoniilor

Embed:

Rochia de mireasă cu motive tradiţionale prin care să celebreze cultura şi tradiţiile moldoveneşti. Este doar una dintre ofertele organizatorilor de nunţi cu care vor să atragă viitoarele mirese şi să ia ochii mirilor.

Noile tendinţe, pentru 2016, au fost prezentate în cadrul unei expoziţii, care a avut loc în Capitală. 

Meşterii populari spun că valorificarea motivelor populare tradiţionale, în designul vestimentar autohton, a luat amploare: "Foarte multe fete optează acum pentru o rochie tradiţională, în stil etno, pentru cununia religioasă, civilă."

Rochiile de mireasă cu motive şi cusături tradiţionale au fost prezentate pentru prima oară în cadrul expoziţiei. Preţul acestora porneşte de la 1.500 de lei. Iar pentru o rochie clasică, viitoarele mirese trebuie să plătească cel puţin 10.000 de lei. Cam tot atât costă costumul clasic pentru bărbaţi, care este, în continuare, preferatul mirilor.

"Încercăm să o adaptăm și să o personalizăm prin variante de batistă, papion, nasturi, sau butoni cu un mesaj sau cu o imagine dorită", a explicat consultantul Serghei Grigor.    

Rochiile de mirese pot fi asortate cu bijuterii confecționate manual, cristale swarowski, pietre naturale și metale prețioase.

"Bijuteria e realizată în tehnica franceză soutache, este o tehnică din secolul XVI. Sunt unicate", a spus creatoarea de bijuterii Rodica Braga.

Designerii le sfătuiesc pe mirese să acorde şi lenjeriei o atenţie specială: "Sunt foarte comode, mai ales bralettele din stofe gingașe și moi."

O tendinţă deosebită vine şi de la cofetari, care propun dulciuri de casă.

Iar pentru 2.200 de lei pe oră, mirii se pot plimba cu o limuzină Lamborghini Reventon.

"Astfel de mașini originale sunt doar 20 în lume. La noi acest model este exclusiv, în Europa este unicul exemplar", a spus managerul unei companii de profil Iurie Buhtuev.

Vizitatorii au rămas încântaţi de cele văzute la expoziţie, dar nu şi de preţuri.

Expoziția "Celebration" este la cea de-a 14-a ediție şi se va încheia duminică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu