În parcurile din Capitală vor fi instalate 45 de gherete pentru sezonul estival

Embed:

În sezonul estival vor activa 45 de gherete cu îngheţată şi băuturi răcoritoare în parcurile din Chişinău. Decizia a fost luată de autorităţile municipale, în urma unui sondaj de opinie, la care au participat locuitorii Capitalei.

"Majoritatea dintre respondenți au spus că vor să vadă gherete în parcuri și scuaruri în sezonul estival. Singura problemă este ca să nu fie amplasate pe trotuare din contul pietonilor sau vizitatorilor parcului. Au fost propuneri la intrări în parc și nu în interiorul parcului", a spus RUSLAN CODREANU, primarul interimar al Capitalei.

Potrivit primarului interimar, Ruslan Codreanu, în Scuarul Catedralei Naşterea Domnului şi în Grădina Publică Ştefan cel Mare şi Sfânt vor fi amplasate câte patru gherete.

În Parcul Valea Morilor vor fi instalate 14 puncte comerciale, iar în Parcul Valea Trandafirilor cu două mai puţine. Şase gherete vor fi în Parcul la Izvor, patru în parcul Dendrariu şi una în Parcul Alunelul.

Totuşi, autorităţile urmează să revizuiască numărul tonetelor din Parcurile Valea Morilor şi Trandafirilor, întrucât locuitorii Capitalei au considerat că, în aceste două locații, sunt prea multe puncte de vânzare. Gheretele vor activa de la 1 iunie şi până în data de 30 octombrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu