În Parcul Valea Trandafirilor "a răsărit" un trandafir GIGANT de Ziua Îndrăgostiţilor

Embed:
Cel mai mare trandafir din Moldova poate fi admirat în parcul "Valea Trandafirilor" din Capitală. Floarea uriaşă are doi metri înălţime şi a atras privirile tuturor oamenilor care, de Ziua Îndrăgostiţilor, au ieşit la plimbare.

"Am venit cu dorinţa de aduce cît mai multă dragoste vizitatorilor parcului Valea Trandafirilor si anume de a infrumuseta Aleea Colorata în ajun de ziua indragostitilor. Trandafirul este făcut dintr-un material rezistent la o umezeală, uşor pentru a nu creea pericol pentru zonă publică" a spus Otilia Cotruţă, coordonatorul proiectului "Parcul Meu".

În pofida vremii mohorâte, oamenii se opreau din drum pentru a-și face poze lângă trandafir și pentru a-l examina îndeaproape:

"Este amenajat foarte frumos. Cei îndrăgostiți, și nu numai ei, pot veni aici să se bucure de peisaj"

"Este plăcut să vedem că s-au făcut pregătiri pentru sărbătoare"

"E mare, e frumos. Se poate de făcut nişte poze".

Nu este singura surpriză care-i aşteapta în parc pe amatorii de plimbări. Un actor de pantomimă a împărţit trecătorilor câte un măr - simbol al dragostei, fertilității și norocului.

"În secolul şapte cei care îşi doreau să se demonastreze dragosta faţa de persoana iubită îmrpărţea un măr în jumătate. Acesta le aducea fericirea şi bucurie în familie", a mai spus Otilia Cotruţă, coordonatorul proiectului "Parcul Meu".

În parc a mai fost inaugurată o expoziție de fotografii. Acestea vor fi expuse pe Aleea Colorată până la Dragobete, sărbătoare marcată în data de 24 februarie.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu