În nordul şi centrul ţării cerul va fi variabil, la sud se aşteaptă ploi slabe. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în nordul şi centrul ţării cerul va fi variabil, la sud se aşteaptă ploi slabe. Vântul va sufla slab din est. La Briceni și Soroca vor fi 18 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult.

La Orhei se vor înregistra 20 de grade, iar la Tiraspol şi Leova - 21 de grade. La Comrat sunt prognozate 22 de grade, iar la Cahul termometrele vor indica 23 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 12 grade, iar mâine se vor înregistra 22 grade Celsius. În următoarele zile, temperaturile vor scădea treptat. Precipitaţii nu se prevăd.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, Paris şi Londra vor fi 12 grade Celsius şi se aşteaptă ploi. La Berlin maxima va fi de 13 de grade. La Roma meteorologii anunţă ploi şi 20 grade în termometre.

Şi la Budapesta vor fi 20 de grade, iar la Belgrad va fi cu două grade mai mult. La Viena termometrele vor arăta 17 grade , iar la Varşovia vor fi 16. La Praga vor fi valori de până la 13 grade. La Atena termometrele vor arăta 25 de grade, iar la Bucureşti va fi cu un grad mai mult.

La Ankara sunt prognozate 23 de grade. La Kiev vor fi 15 grade, la Moscova termometrele nu vor indica mai mult de 3 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu