În grădiniţe s-a dat startul balurilor! Copiii vin îmbrăcaţi la patru ace şi prezintă programe artistice (VIDEO)

Embed:

Baluri la grădiniţe! Copiii vin la serbările de opt martie în ţinute la patru ace. Pentru asta, părinţii cheltuiesc sute de lei ca odraslele lor să fie adevărate vedete. Comercianţii spun că, la mare căutare, sunt costumele de prinţese, prinţi, flori şi insecte.

Copiii de la Grădiniţa nr. 57 din capitală au pregătit un adevărat spectacol, dar şi cadouri pentru mamele lor:

"Am pregătit pentru mama o inimioară".

"Semăn cu o floricică. Rochiţa mea simbolizează primăvara".

Părinţii spun că, împreună cu odraslele lor, s-au pregătit minuţios pentru acest eveniment. Unii au cumpărat costume sau rochii noi, special pentru matineu, iar alţii le-au luat cu împrumut.
Iată ce spun unii părinţi:

"Este sărbătoarea primăverii şi copii trebuie să fie coloraţi şi bine dispuşi. Cu toate că avem şi noi cheltuieli, dar în această zi nu contează. Dăm tot ce-i mai bun pentru copii noştri".

"Special pentru eveniment am luat această rochiţă. E o culoare frumoasă şi îi merge. Pentru copii, în ziua de azi cheltui tot".

Pentru a închiria un costum părinţii trebuie să cheltuiască între 150 şi 450 de lei. Cel mai scump este costumul "Mărţişor" care costă 1.000 de lei.

"Totul depinde de tendinţele în modă. Clienţii doresc să fie ceva mai frumos, cu multe decoraţiuni şi mai vesel pentru a corespunde primăverii", a declarat reprezentantul unui magazin de costume.

Cele mai multe magazine specializate au lansat colecţii noi pentru sărbătorile de primăvară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu