În goană după un nou titlu național. Echipa USM, prima finalistă a Campionatului Moldovei la volei feminin

Embed:

Echipa Universităţiii de Stat din Moldova a devenit prima finalistă a Campionatului Moldovei la volei feminin. Deţinătoarea titlului a învins cu 3-1 la seturi formaţia Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport în meciul din semifinale. 

Formaţia Universităţii de Stat din Moldova a înregistrat a doua victorie consecutivă în meciurile cu echipa Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport.

Partida din semifinalele Campionatului Moldovei la volei feminin nu a fost însă deloc uşoară pentru deţinătoarea titlului. Elevele pregătite de Tatiana Graboveţcaia au câştigat primul set cu 25-16. Jucătoarele de la USM au revenit după debutul slab şi s-au impus în următoarele trei seturi cu 25-18, 25-21 și 25-20.

"A fost un meci destul de uşor. Nu ne-am pregătit, deoarece ştiam din start că echipa noastră este mai puternică. Trebuia să câştigăm fără emoţii cu 3-0 la seturi. Din păcate, ne-am relaxat şi am pierdut primul set", a spus jucătoarea USM, Ecaterina Arabadji.

"Nu am avut drept obiectiv să câştigăm, ci să jucăm cât mai bine. Am vrut să perfecţionăm unele elemente din joc. În mare parte sunt mulţumită de meci", a afirmat antrenoarea echipei USEFS, Tatiana Grabovețcaia.

USM s-a calificat în finală, unde va întâlni câştigătoarea duelului dintre Speranţa Chişinău şi formaţia Universităţii de Stat din Transnistria. Speranţa conduce la general cu 1-0 şi mai are nevoie de o victorie pentru a ajunge în finală.

De partea cealaltă, echipa Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport va lupta pentru locul 3 în campionatul naţional la volei feminin.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu