În finalele campionatului naţional au acces zece boxeri de la şcoala din Grimăncăuţi

Embed:

Pugiliştii de la Grimăncăuţi domină Campionatul Moldovei la box. Şcoala de box este reprezentată de jumătate dintre finaliştii competiţiei. Antrenorul sportivilor, Petru Caduc, susţine că teroretic mai mulţi dintre ei vor obţine medalia de aur. Campionii naţionali la box se vor stabili sâmbătă.

Elevii lui Petru Caduc şi-au asigurat deja trei medalii de aur: la categoria 56 de kilograme, unde se vor întâlni medaliatul olimpic Veaceslav Gojan şi Vadim Ivaniuc; la 64 de kilograme, unde se vor duela Violin Berzoi şi Mihai Rotari, dar şi la categoria supergreilor.

În total, în finală au acces 10 pugilişti din Grimăncăuţi, şapte din Chişinău şi trei din Tiraspol, care vor lupta pentru titlul de campion în cele 10 categorii de greutate.

"Şcoala din Grimăncăuţi va fi din nou prima, aşa trebuie să fie. Teoretic şi practic aşa va fi pentru că sunt câţiva boxeri lideri care trebuie să fie campioni", a spus antrenorul de la Grimăncăuţi, Petru Caduc.

Finalele Campionatului Moldovei de box vor avea loc sâmbătă. În total, la turneu s-au înscris 82 de boxeri din 12 localităţi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu