În Europa au debutat noile ediţii ale Campionatelor de Fotbal ale Angliei, Franţei, Olandei şi Portugaliei

Embed:

Gata inter-sezonul! În Europa au debutat noile ediţii ale Campionatelor de Fotbal ale Angliei, Franţei, Olandei şi Portugaliei. În prima etapă a Premier League englezești Manchester United a câştigat cu 2-1 meciul disputat acasă, pe "Old Trafford", cu Leicester City.

Paul Pogba a înscris din penalty în minutul 3, iar Luke Shaw a majorat avantajul "diavolilor roşii" cu 7 minute până la final. Fundaşul englez în vârstă de 23 de ani a înscris primul său gol din carieră după 141 de partide disputate la seniori în toate competiţiile.

Leicester City a redus din handicap în prelunguri graţie golului marcat de Jamie Vardy. În Franța Olympique Marseille a început perfect noul sezon competiţional: 4-0 în meciul de pe teren propriu cu FC Toulouse. Două goluri au purtat semnătura lui Dimitri Payet, iar Valere Germain şi Florian Thauvin au înscris câte o dată.

În Olanda, SportClub Heerenveen s-a impus în deplasare cu 3-2 în faţa lui FC Zwolle. Cu acelaşi scor Benfica Lisabona a învins pe Vitoria de Guimaraes în prima etapă a campionatului portughez.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu