În cea de-a patra zi a Festivalului de Film de la Veneţia a fost proiectat filmul "Contagion"

Embed:

În cea de-a patra zi a Festivalului de Film de la Veneţia a fost proiectat filmul "Contagion", aflat în afara competiţiei. Criticii spun că pelicula, cu o distribuţie de zile mari, a fost pe măsura aşteptărilor pentru că prezintă lucrurile extrem de credibil.

Pelicula, regizată de americanul Steven Soderbergh, prezintă pericolul prin care trece o societate ameninţată cu dispariţia. Şi asta din cauza unei pandemii, provocată de un virus extrem de agresiv, ce face milioane de victime. Situaţia se pare că îi depăşeşte şi pe medicii, care luptă pentru a găsi un antidot. The Telegraph notează că rolul lui Gwyneth Paltrow nu este unul pe care vreo actriţă de la Hollywood ar vrea să-l interpreteze. Asta pentru că personajul principal moare chiar în debutul peliculei. Din distribuţia acestui film mai fac parte Marion Cotillard, Kate Winslet, Matt Damon, dar şi Jude Law. Criticii au salutat producţia, deoarece istoria este alarmant de credibilă.

În această seara va fi proiectat filmul "Wilde Salome", cea de-a treia producţie a lui Al Pacino în calitate de regizor. În cadrul Festivalului actorul urmează să primească "Premiul Jaeger-LeCoultre Glory", ce se acordă regizorilor care aduc ceva nou în dezvoltarea cinematografului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu