ÎN CĂUTAREA ROCHIEI PIERDUTE. O mireasă din Chișcăreni a rămas fără rochie de mireasă, după ce a uitat-o într-o mașină

Embed:
O viitoare mireasă din satul Chișcăreni, raionul Sângerei, a pus pe jar internauții. Tânăra, în vârstă de 18 ani, a rămas fără rochie de mireasă, după ce a uitat-o într-o mașină de ocazie. Tânără se întorcea de la Bălți, unde s-a întâlnit cu o cunoştinţă de la care a închiriat piesa vestimentară. Neatenţia i-a jucat însă festa. Fericită că a pus mâna pe rochia visurilor ei, viitoarea mireasă a coborât din automobil fără pachetul în care avea haina şi accesoriile vestimentare.

Piesa vestimentară a fost închiriată la un preț de două mii de lei. Tânăra nu-l știe pe șofer și nici nu a memorat numerele de înmatriculare ale automobilului, prin urmare, singura soluție sunt rețelele de socializare.

"Am ajuns în sat, m-am dat jos. Am ajuns spre casă și am uitat rochia. M-am întors, am așteptat vreo oră și jumătate la oprire, unde am ajuns. Poate se va întoarce, dar nimic. Au trecut deja trei zile și nimic nu se aude. Dă Doamne să o găsesc..."

Viitoarea mireasă nu cunoaște detalii despre șofer și nici despre ceilalți pasageri care se aflau în mașină. Singura informație este că tinerii sunt studenți, iar numele unuia dintre ei este Bejenari. Ea speră, totuși, că băieții îi vor întoarce rochia, în caz contrar, va fi nevoită să achite paguba și să-și cumpere o altă rochie, pe care o va îmbrăca în ziua nunții.

"Bine că e tot normal cu mine, dar putem cumpăra o altă rochie. Dar și bani trebuie ca să o cumpăr pe cea care am pierdut-o, dar și alta pentru nuntă."

Mama tinerei spune că fiica sa a muncit în calitate de vânzător mai mult timp, pentru a agonisi bani din care să-și cumpere cele necesare unei mirese. Familia este una numeroasă și nu are posibilități să o ajute.

"A câștigat bani și uite că, măcar cu rochia să fi rămas. Ne vom strădui, e prima nuntă, de asta am vrut să facem. Prima fată se mărită. "

Disperată, tânăra a cerut ajutorul internauților. A publicat anunțuri pe rețelele de socializare în speranța că vestea va ajunge și șofer. Până acum aproape o mie de oameni au distribuit postarea tinerei, în speranța că vor reuși să o ajute.

Nunta tinerilor este programată pentru luna ianuarie, însă cununia civilă va avea loc în luna decembrie. Viitorul soț muncește peste hotarele țării pentru a pentru a strânge bani de nuntă.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu