În căutarea rochiei perfecte! Viitoare mirese și miri au vizitat Târgul Nunților de la VATRA

Embed:

Rochii şi costume pentru toate gusturile, decoraţiuni artistice şi multe alte accesorii au fost prezentate astăzi la un târg pentru miri. Evenimentul de trei zile a început astăzi la Complexul Etno-Cultural "Vatra" şi a adunat sute de vizitatori.

Vladislav şi Adriana şi-au programat nunta pentru luna august. Tinerii spun că au făcut aproate toate pregătirile pentru eveniment. Au rămas doar ţinutele.

"La ce fel de rochie te uiţi? – Tip prinţesă. Fiecare fată cred că îşi doreşte să fie prinţesă şi asta cred că-i ziua în care îşi permite să fie cu adevărat o prinţesă. – Câţi bani eşti dispusă să dai pe o rochie de mireasă. – În funcţie de rochie. Până la o mie de euro", a declarat viitoarea mireasă.

O gamă largă de costume de ceremonie, de la clasic până la modern, pot găsi şi viitorii miri.

"În acest an sunt în trend costumele de culoare ivoire, compus din trei piese. De asemenea, avem smooching-uri de care purtau bărbaţii în secolul 18", a declarat un comerciant. 

Agenţiile specializate şi decoratorii spun că au adus la târg cele mai noi tehnologii în domeniul evenimentilor matrimoniale.

"Îmi place foarte mult să citesc şi am încercat să aduc inteligenţa şi în decor. Acest stil retro îmi pare destul de interesant pentru publicul de la noi din Moldova pentru că toţi s-au obişnuit să facă decoruri clasice. Noi vrem să venim cu ceva nou", a declarat designerul de interior, Ludmila Belostecinic.

"Dulciurile le facem într-o anumită tematică. Se optează pentru macarones care poate fi de diferite gusturi, diferite arome. Sunt cupcakes, sunt coşuleţe, eclere, cakepops. Este un asortiment foarte mare", a mărturisit un vânzător.

Viitorii miri, care vor contracta la târg servicii video şi foto vor beneficia şi de o dronă:

"Drona merge cadou pentru Full HD şi 4K. Ea (drona) se ridică la 500 de metri şi cuprinde un unghi foarte mare. Dacă e un stadion, îl vede pe tot."

Intrarea la târgul pentru miri de la complexul etno-cultural "Vatra" este liberă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu