În căutarea rochiei perfecte la târgul pentru nunţi de la Palatul Republicii. Designerii vin cu cele mai variate propuneri

Embed:
Rochii de mirese, costume de miri, aranjamente florale şi invitaţii. Sunt doar câteva dintre ingredientele unei nunţi de succes şi pe toate le găsiţi la târgul de profil deschis azi în Capitală.

Producătorii vin cu diverse modele de rochii şi costume pentru miri, pentru toate gusturile şi buzunarele.

"Propunem culori diferite decât ivory şi albul clasic, nuanţe de gri sau mâneci evazate. Pe perioada expoziţiei avem şi un mic discount pentru miresele care vor plasa comanda în cadrul târgului."

Şi pentru că tot mai multe mirese vor o ţinută comodă, rochiile vaporoase şi drepte sunt cele mai căutate.

"Mi-au plăcut mult foarte mult modelele date, sunt foarte originale. Caut ceva simplu, clasic şi cred că cu lucruri manuale pe ea."

Iar dacă unele vizitatoare au venit doar să se uite, altele au probat rochiile care le-au atras cel mai mult.

"Suntem foarte aproape de eveniment şi caut intens. Am probat multe, iar asta este una dintre cele câteva care mi-a plăcut cel mai mult, pentru că anul acesta se poartă sclipici. Arată foarte frumos."

Pentru cei care nu s-au hotărât încă în privinţa tortului sau a candy bar-ului, comercianţii au oferte variate. Iar pentru o petrecere reuşită, sunt oferite focuri de artificii şi transport cu limuzine de lux. Clienţii au o singură sarcină: să aleagă cea mai potrivită ofertă. Şi nu e chiar un lucru uşor.

"Abia începem pregătirile, ei bine unele sunt gata, e acum forfota asta, multe emoţii. Aici este mult, nu trebuie să căutăm separat. Da, şi reducerile sunt foarte bune."

Expoziţia, la care participă peste 40 de firme, se desfăşoară la Palatul Republicii din Capitală şi va dura până duminică.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu