În căutarea infractorilor. Polițiștii, pe urmele unor persoane care ar fi încercat să transmită colete cu surprize pentru deţinuţi

În căutarea infractorilor. Angajaţii Inspectoratului de Poliţie Rezina încearcă să dea de urma unor persoane care se presupune că ar fi încercat să transmită substanţe interzise într-un loc de detenţie.

Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 12:00, la Penitenciarul numărul 17 de la Rezina. În timp ce colaboratorii instituţiei îşi desfăşurau activitatea pe teritoriul puşcăriei, au observat cum un pachet a fost aruncat peste edificiile de pază de către nişte persoane necunoscute.

În urma verificării, în interiorul coletului a fost depistată o seringă de 5 ml în care era un conţinut vegetal de culoare verde, cu miros specific, asemenea marijuanei, dar şi un pacheţel de polietilenă ce conţinea praf de culoare albă de provenienţă necunoscută. Substanţele au fost ridicate şi transmise pentru efectuarea unei expertize.

Deocamdată, nu se cunoaşte destinatarul coletului, dar nici cine sunt făptaşii. Astfel, oamenii legii continuă să întreprindă măsurile necesare pentru a identifica suspecţii şi a-i trage la răspundere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu