În Capitală a fost dat start sezonului de încălzire (DOC)

Embed:

În Capitală a început sezonul de încălzire. O dispospoziţie în acest sens a fost semnată de Adrian Talmaci, primarul interimar al Capitalei.

Conectarea obictivelor fondului locativ municipal la sistemul centralizat de termoficare urmează să fie asigurat de Termoelectrica şi Apă-Canal Chişinău.

La fel, preţurile și Direcția generală locativ-comunală și amenajare, gestionarii fondului locativ cu orice formă de proprietate, agenții economici și alți consumatori de energie termică urmează să pregătească obiectivele respective pentru primirea agentului termic.

Inițial s-a decis conectarea la agentul termic a obiectivelor din sfera educației (grădiniţe, şcoli, gimnazii, licee şi şcoli-internat), precum şi instituțiile medicale (spitale).

Pe parcursul zilei de luni au fost conectate la sistemul centralizat, instituțiile de educație timpurie din sectoarele Centru, Râșcani și parțial, Ciocana. Totodată, grădinițele din sectoarele Botanica și Buiucani, urmează a fi asigurate cu căldură pe parcursul zilei de marți, 22 octombrie, a.c.

De asemenea, se permite conectarea blocurilor de locuinţe la sistemul centralizat de încălzire, la solicitarea gestionarilor fondului locativ. 

 

loading...

Lasă un comentariu