În cadrul Parlamentului elveţian a fost instituit Grupul de prietenie cu Republica Moldova

La Berna a avut loc ceremonia de instituire a Grupului de prietenie cu Republica Moldova în cadrul Asambleei Federale a Confederaţiei Elveţiene. Grupul este condus de Christa Markwalder, ex-Preşedinte al Consiliului Naţional al Confederaţiei Elveţiene, și reuneşte deputaţi din ambele camere ale legislativului elveţian, care şi-au exprimat interesul de a dezvolta relaţiile de cooperare cu ţara noastră.

La evenimentul organizat în cadrul Parlamentului federal au participat reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Confederația Elvețiană, membrii Grupului de prietenie nou-creat, precum și alți deputați și reprezentanți ai legislativului elvețian.

Participanţii la ceremonie şi-au exprimat convingerea că grupul de prietenie va constitui o nouă platformă de consolidarea dialogului politic între Republica Moldova şi Confederaţia Elveţiană şi de dezvoltare a relaţiilor bilaterale în diverse domenii de interes.Cu ocazia instituirii Grupului de prietenie, Ambasada Republicii Moldova în Elveția a organizat o degustare de vinuri autohtone care au fost înalt apreciate de membrii Parlamentului elvețian.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu