În Bălţi a fost dat startul sezonului de încălzire. Din cauza tarifelor, oamenii sunt dispuşi să mai îngheţe

Embed:

Verde pentru sezonul de încălzire de la Bălţi. În primul rând agentul termic este livrat în grădiniţe, şcoli, spitale şi instituţii de stat. Autorităţile promit că, în cel mult cinci zile, şi toate blocurile din oraş vor avea căldură.

Din cauza tarifelor care s-au majorat, mai mulţi locuitori ai municipiului Bălţi sunt gata să mai îndure frig, numai ca să nu plătească pentru căldură. Ei spun că autorităţile s-au grăbit, când au dispus livrarea agentului termic.

"Foarte devreme ne-au dat căldură. Încă mai putem rezista şi fără încălzire. Trebuie să plătim mulţi bani. Mai bine mă îmbrac mai gros şi gata", a declarat o femeie din Bălţi.

În pofida la nemulţumirile locuitorilor din teritoriu, cei de la CET-Nord îşi văd de treabă şi continuă conectarea blocurilor la reţeaua de agent termic.

Să începem de la punctele termice unde sunt unite mai multe clădiri bugetare, grădiniţe, şcoli. La acele puncte va fi în primul rând dat căldură. O să lucrăm şi sâmbătă şi duminică", a declarat director adjunct, CET-Nord Ion Galagan.

Menţionăm că „CET-Nordasigură căldura pentru aproape 900 de blocuri din Bălţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu