În atenția participanților la traficul transfrontalier: LISTA traseelor înzăpezite din statele vecine

În legătură cu menținerea condițiilor climaterice nefavorabile, Serviciul Vamal recomandă participanților la traficul transfrontalier să se abțină de la traversarea frontierei prin posturile vamale "Palanca", "Tudora", "Săiți", "Ceadîr-Lunga 1", "Ceadîr-Lunga 2", "Basarabeasca", "Mirnîi", "Vulcănești și "Cișmichioi". Traversarea frontierei prin posturile menționate nu este recomandată din cauza traseelor înzăpezite de pe teritoriul statelor vecine.

Totodată, din cauza formării podurilor de gheață peste râul Nistru, posturile vamale de tip debarcader, Soroca și Cosăuți, și-au sistat temporar activitatea.

Celelalte posturi vamale de frontieră activează în regim normal, nefiind atestate valori mari de trafic.

PUBLIKA.MD aminteşte că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Portocaliu de ninsori abundente, avertisment valabil până la data de 9 ianuarie, preponderent pentru regiunile de centru și sud ale țării, motiv pentru care se socilită persoanelor care și-au planificat traversarea frontierei în aceste zile să se conformeze cerințelor legale ale autorităților abilitate din țară și din statele vecine.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu