ÎN AŞTEPTAREA REVANŞEI. Tricolorii vor juca duminică seară cu Luxemburgul

Echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova va juca duminică seara ultimul ei meci din această ediţie a Ligii Naţiunilor. "Tricolorii" se vor confrunta la Chişinău cu reprezentativa Luxemburgului.

Cele două echipe practic nu mai au şanse la câştigarea grupei, iar miza pentru ele rămâne locul secund în grupa a doua a Ligii D. Până acum, în cele 5 etape, Luxemburgul a adunat 9 puncte, în timp ce ”tricolorii” - doar 8.

În meciul-tur ai noştri au fost surclasați în deplasare cu 0-4, iar acum vor să şi demonstreze că acea înfrângere nu a fost decât o simplă întâmplare.

"Acesta este principalul nostru obiectiv: să jucăm un meci bun, să arătăm spectatorilor că suntem în ascensiune. Poate nu aşa de rapidă cum doresc specialiştii şi amatorii fotbalului din ţară. Vrem să îi batem şi să fim peste ei în clasament. Încă o dată repet, vrem să demonstrăm că primul meci din Luxemburg a fost, pur şi simplu, un eşec întâmplător", a declarat Alexandru Spiridon, selecţioner R. Moldova. 

"În primul rând, nouă trebuie să ne demonstrăm că putem mai mult decât în primul meci. Da, am ratat calificarea, pe mâna noastră până la urmă. Va fi un alt examen pe care trebuie să-l trecem cu brio", a zis Radu Gînsari, atacant Republica Moldova.

Partida este programată pe 18 noiembrie la Chișinău și va fi televizată în direct la PRIME cu începere de la ora 19:00.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu