În aşteptarea meciului dintre naţionalele de fotbal ale Republicii Moldova şi Andorrei

Embed:

Naţionalele de fotbal ale Republicii Moldova şi Andorrei au jucat până acum cinci meciuri directe. "Tricolorii" au înregistrat patru victorii, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

În actuala campanie preliminară pentru EURO-2020, selecţionata noastră a învins la Chişinău cu 1-0 reprezentativa minusculului stat pirineic, singurul gol fiind marcat de Igor Armaş.

De-a lungul anilor, Andorra a disputat 161 de partide, a înregistrat şase victorii, 19 egaluri şi a suferit 136 de înfrângeri. Ultimul succes datează din anul trecut, când a fost învinsă cu 1-0 echipa Liechtensteinului. 

În prezent Andorra se află pe locul 139 în clasamentul FIFA, iar echipa naţională a Republicii Moldova este pe 172.

Estadi Nacional este arena principală, ce găzduieşte meciurile de fotbal şi rugby. Stadionul se află în capitala Andorra la Vella şi a fost inaugurat în 2014, având capacitate de 3.306 de locuri.

Andorra este un stat situat în sud-vestul Europei, în estul Pirineilor, la frontiera între Spania și Franța. Este a șasea cea mai mică țară din Europa, cu populație estimată la aproape 80 de mii de locuitori. Numărul cetăţenilor ai acestei ţări poate fi comparat cu populaţia raionului Călăraşi. 

Partida dintre dintre echipele Andorrei şi Republicii Moldova se va juca pe vineri, 11 octombrie. 

Meciul va fi transmis în direct de CANAL 3 de la ora 21 şi 45 de minute.

Lasă un comentariu