ÎN AŞTEPTAREA COPILULUI REGAL: Unii britanici cred că ducesa de Sussex va naşte gemeni

Embed:
Fanii familiei regale din Marea Britanie sunt cu sufletul la gură. Aceasta aşteaptă marea veste că ducesa de Sussex a născut. Oamenii presupun genul şi numele copilului, dar şi cu cine va semăna acesta. Unii dintre ei cred că Meghan Markle va aduce pe lume nu un bebeluş, dar doi.

"Ea arată de parcă ar putea avea gemeni. Ar putea fi, nu? Ea poate naşte în orice zi."

Cu nerăbdare aşteaptă naşterea acestui copil şi cuplul Joe şi Dina. La fel ca şi în cazul ducilor de Sussex, Joe este din Marea Britanie, iar Dina din Statele Unite. Cei doi spun că acesta este un motiv în plus pentru care i-au îndrăgit atât de mult pe Meghan Markle şi prinţul Harry.

"Este destul de interesant pentru că şi eu şi Meghan suntem din California. Eu înţeleg ce înseamnă să te muţi cu traiul din California în Marea Britanie. Îmi dau seama prin ce schimbări a trebuit să treacă."

"Bunica mea încă este în viaţă şi este un pic mai în vârstă decât Regina Elisabeta. Ea este foarte fericită că se va naşte acest copil. Bunica vede o legătură între noi şi acest cuplu regal. Ea se gândeşte că acest copil ar putea să-i fie nepot."

Oamenii au făcut pariuri cu privire la numele pe care îl va purta copilul regal. Astfel, dacă se va naşte fată, ar putea fi numită Mary, Elizabeth sau chiar Diana, în cinstea mamei lui Harry. În cazul în care însă cuplul regal va avea băiat, el ar putea primi numele Philip, Charles, Arthur, Edward sau James. Venirea pe lume a bebeluşului ducilor de Sussex este aşteptată la sfârşitul acestei luni. Copilul va fi al şaptelea în linia succesiunii la tron, după tatăl său, prinţul Harry.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu